Bassin äitienpäiväkattaus tarjoilee keväisiä makuja

Ravintola Bassissa on tarjolla äitienpäivänä herkullinen, keväinen menu.
Menuun kuuluu pöytiintarjoiltava alkuruoka ja pääruoka sekä runsas ja herkullinen jälkiruokabuffet.

Listalla on muun muassa kuohkeaa parsakeittoa ja Bassin skagenia sekä paistettua siikaa, mustajuuripyreetä ja samppanjavaahtoa.
Jälkiruokapöydän herkuissa puolestaan maistuvat suklaa, raparperi, mansikka, sitruuna ja herukka.

Äitienpäiväkattaukset ovat sunnuntaina 12.5. kello 11, 13.30 ja 16.
Menun hinta on 46 €/henkilö, alle 12-vuotiailta lapsilta 23 €/hlö.

Varaa paikkasi nettisivuiltamme varaukset-osiosta!


Bassin äitienpäivämenu

Alkuruoat:
Kuohkeaa parsakeittoa ja Bassin skagenia (L)
Kuohkeaa parsakeittoa ja marinoitua parsaa (L)
Härkäcarpacciota, parmesaanimajoneesia, kaprisvinaigrettea ja sitruunaa (L, G)

Pääruoat:
Grillattua vasikan ulkofileetä, parsaa ja  choron-kastiketta (L, G)
Paistettua siikaa, mustajuuripyreetä ja samppanjavaahtoa (L, G)
Punajuuririsottoa, Kappelin brie-juustoa ja lehtikaalipestoa (L)

Lapsille: 
Grillattua vasikan ulkofileetä, choron-kastiketta ja friteerattua perunaa (L, G)
Paistettua siikaa, remouladekastiketta ja friteerattua perunaa (L, G)
Punajuuririsottoa, paahdettua mantelia ja lehtikaalisipsejä (L, G)

Jälkiruokabuffet
Valikoima makeita herkkuja

Palautelomake

Peruuta