Tervetuloa Bassiin joululounaalle - varaa paikkasi nyt!

Alkuruuaksi siianmätimoussea, jääkellarin nieriää, Jäämeren katkarapuja, kylmäsavulohitartaria saaristolaisleivällä ja paljon muuta. Pääruuaksi joko sinappikuorrutettua rypsiporsasta, paistettua kuhaa tai paahdettua punajuurta – ja lopuksi valikoima jälkiruokia. Kuulostaa herkulliselta, vai mitä?

Kaikkia näitä herkkuja - ja paljon muuta - löydät joululounaaltamme, joka on tarjolla joka arkipäivä aina 21.12. asti. Varaa paikkasi joko klo 11 tai klo 13 kattaukseen ja tule nauttimaan!

Bassin joululounas aloitetaan nauttimalla alkuruokabuffetin herkkuja. Pitkään tarjoilupöytään on katettu lukuisia herkullisia kala- ja äyriäisruokia, lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa hirven paahtopaistia, pieniä tattipiiraita sekä raikkaita salaatteja.

Pääruuat tarjoillaan pöytiin, ja valittavana on joko liha-, kala- tai kasvisruoka lisukkeineen.

Lopuksi herkutellaan jälkiruokabuffetin antimilla, ja jälkiruokapöydästä löytyy muun muassa tähtianiksella maustettua paahtovanukasta, boysenmarja-vaniljavaahtoa ja petit fourseja.

Jouluista menua voi täydentää ostereilla, joita myydään erikseen (3,90 €/kpl).

Bassin joululounaat arkipäivisin aina 21.12 asti. Kattaukset klo 11 ja klo 13
 

Hinta: 49 €/hlö
Lapset 8-12 v/24 €, 4-8 v/15 €, alle 4 v maksutta

Hintaan kuuluu alku- ja jälkiruokapöytien valikoima sekä yksi lämmin pääruoka valinnan mukaan

Varaa paikkasi nettisivuiltamme, varaukset-osiosta! Valitse haluamasi päivä, henkilömäärä, ajankohdaksi "lounas" ja tee varaus!

Kabinettivaraukset ja yli 12 hengen ryhmät, tehkää varaus sähköpostilla sales@bassi.fi

Bassin joululounas pdf-muodossa

 

Huom! Bassi on avoinna myös jouluaattona 24.12. Katso menu täältä

 

Joulun maut Bassissa

Alkuruokabuffet

Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)

Siianmätimoussea ja paahdettua briossia (L)

Skagen-katkarapuja ja kanamunaa (L, G)

Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä (L)

Jäämeren katkarapuja ja Rhode Island -kastiketta (L, G)

Savustettua lohta ja neilikka-fenkolikastiketta (L, G)

Jääkellarin nieriää ja tilli-sinapinsiemen -majoneesia (L, G)

Sinappisilakkaa (L, G)

Glögisilliä (L, G)

Lasimestarin silliä (L, G)

Tilliperunoita (L, G)

Piparjuurella maustettua hirven paahtopaistia ja kantarellihilloketta (L, G)

Tatti-quiche

Deliverden salaattisekoitusta ja karpalovinaigrettea (L, G)

Friteerattua selleriä Waldorfin tapaan (L, G, *)

Rosollia paahdetuista juureksista ja punajuurikermaa (L, G)

Salaatti paahdetuista perunoista ja hernepyreestä (L, G)

Metsäsienisalaattia syksyn sienistä (L, G)

Hunaja-rakuunapikkelöityä porkkanaa (L, G)

Mummonkurkkuja (L, G)

Grynin maalaisleipää ja piimälimppua sekä siemennäkkäriä

Anjovisvoita ja kaneli-kurpitsahummusta (L, G)

 

Pääruokavaihtoehdot
(lautastarjoiluna)

Sinappikuorrutettua rypsiporsaankylkeä
kevyesti savustettua palsternakkapyreetä, tummaa omenakastiketta (L)

Paistettua kuhaa
hummerivaahtoa, appelsiinivoissa haudutettua fenkolia ja duchesse-perunaa (L, G)

Paahdettua punajuurta
vuohen gruyèrellä maustettua emmervehnää, pikkelöityä keltajuurta sekä hasselpähkinävinaigrettea (L, *)

 

Jälkiruokabuffet

Tähtianiksella maustettua paahtovanukasta ja suklaageeliä (G)

Porkkanakakkua ja mascarponea (L)

Boysenmarja-vaniljavaahtoa (L, G)

Petit fours ja vihreitä kuulia (*)

 

Erityisruokavaliomerkinnät:
L = laktoositon, G = gluteenittomista raaka-aineista valmistettu, * = sisältää pähkinää
(Huom! Gluteenittomat ruuat valmistetaan samassa keittiössä, jossa käsitellään muun muassa tavallisia jauhoja)