Herkullista parsaa ja rapsakkaa rieslingiä Turun Bassissa

Parsa ja kevät, mikä pari!

Turun ravintolan Bassin ensimmäisen parsaviikot pidetään 10.5-25.5. Bassi Turku osallistuu myös samaan aikaan pidettävään, kevään herkullisimpaan viinitapahtumaan eli Riesling-viikkoihin.

Parsaviikkojen teemalistalta löytyy kermainen parsakeitto yhdistettynä Bassin skageniin ja parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa sisältävä annos sekä grillattua parsaa kylmäsavustetun kirjolohen ja hollandaise-kastikkeen kera. Halutessaan annoksista voi koota myös menun.

Tee pöytävaraus parsavikoille nettisivuiltamme, kohdasta varaukset!

Parsaviikkojen annokset:

Kermainen parsakeitto ja Bassin skagenia (L, saa myös G) 13,50 €
Parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa (L, G) 19,50 €
Grillattua parsaa, kylmäsavustettua kirjolohta ja hollandaise-kastiketta (L, G) 14,50 €
Raparperi frangipanea ja mansikkajäätelöä (L) 9,50 €


- Rapsakka Saksan riesling sopii kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsa- ja kala-aterioiden kumppaniksi. Pehmeä Spätburgunder eli pinot noir punaista vaihtoehtoa hamuavalle, sanoo Turun Bassin viinimestari Marjo Heinonen. Hän on suunnitellut Bassin riesling-viikkojen juomalistan yhdessä Vinetum Oy:n Key Account Manager Mauno Rovamaan kanssa.

Bassissa onkin mahdollisuus kokea rieslingin monimuotoisuus ja se, miten eri alueiden rieslingit eroavat toisistaan. Tarjolla on seuraavien viinitalojen tuotteita:
• Weingut Schloss Vollrads, Rheingau
• Weingut Thörle, Rheinhessen
• Maximin Grünhaus, Mosel

Viinejä pääsee maistelemaan myös tasting-illoissa Turussa ravintola Bassissa maanantaina 13.5 ja tiistaina 14.5 klo 18.
Tastingin kesto n. 1,5 h ja sen hinta on 45 €/hlö. Hintaan sisältyy viinien lisäksi pieni smörrebröd-maistelulautanen.
Osta liput tastingiin osoitteesta lahjakortti.bassi.fi

Palautelomake

Peruuta