Etsimme ammattitaitaitoista henkilökuntaa - oletko se sinä?

Kaipaatko uusia haasteita ja haluatko olla mukana toteuttamassa uutta upeaa ravintolakonseptia Turun parhaalla ravintolapaikalla Aurajokirannassa?

Haemme joukkoomme ammattilaisia:

Kokkeja, tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä sekä täysipäiväisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Kaikissa tehtävissä arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Laita meille avoin hakemus palkkapyyntöineen ja oma CV:si sähköpostilla kimmo.nurmi@mauno.fi 

Manu Events Oy yrityksenä

Haluamme yrityksenä kannustaa henkilökuntaamme liikkumaan enemmän ja pitämään itsestään entistäkin parempaa huolta. Olemme määrätietoisesti tukeneet henkilökuntamme työhyvinvointia monin eri tavoin ja saaneet siitä myös todella hyvää palautetta. Olemme toteuttaneet mm. seuraavia työhyvinvoinnin aktiviteetteja henkilökunnallemme, ja jatkamme samojen asioiden parissa myös vuonna 2018.

* Liikunta- ja virikesetelit
* Kuukausittaiset TYKY-aktiviteetit henkilökunnan kanssa
* Kesäjuhlat
* Pikkujoulut
* Henkilökunnalle laajennettu tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle

Yrityksemme myös sponsoroi kattavasti alueen urheiluseuroja ja henkilökuntamme pääsee osallistumaan monipuolisesti alueen urheilutapahtumiin.

Manu Events on voimakkaasti kasvava ja monipuolinen yritys. Toimipaikkojamme ovat Kupittaalla sijaitsevat Mauno-ravintolat, kesäravintola Uittamo Paviljonki, tilausravintola Akatemiatalon Juhlasali ja lisäksi tuotamme monipuolisesti catering-palveluita. Yhteensä meitä on syksyllä noin 50 henkilöä. Yrityksessämme on mahdollisuus monipuoliseen työnkiertoon sekä uusiin uramahdollisuuksiin!