Vietä herkullinen vappu Turun Bassissa!

Tervetuloa herkuttelemaan ravintola Bassiin vappuna!

Vapunaattona 30.4. Bassissa on tarjolla on äyriäisvateja ja kolmen ruokalajin menuja.
Bassin vapussa on vielä tilaa klo 15 ja 21.30 kattauksissa! Varaa paikkasi varaukset-osiosta!


Vapunpäivänä 1.5. Bassissa on kolme kattausta: klo 12, 14.30 ja 17.
Katamme tarjolle kokonaisuuden, johon kuuluu monipuolinen, kalaherkkuihin painottuva alkuruokapöytä, pöytiin tarjoiltu pääruoka ja jälkiruokapöytä täynnä vastustamattomia herkkuja!

Hinta: 52 €/henkilö
alle 12-vuotiaat lapset 26 €/hlö

Tee varaus nettisivuiltamme, kohdasta varaukset!

Bassin vappu 1.5.

Alkuruokapöytä:
Parsa-pannacotta ja kurpitsamysliä (L)
Deliverden salaattisekoitus ja vadelmavinaigrettea (L, G)
Bassin skagenia kanamunalla (L, G)
Silliröra ja ruisleipää                                          
Kuhachevice-salaattia (L, G)
Jäämeren katkarapuja (L, G)
Lämminsavustettua lohta ja fenkolisalaattia (L, G)
Karitsan paahtopaistia ja karamellisoitua sipulia (L, G)
Sillilajitelma: sinappisilliä ja lasimestarin silliä (L, G)
Grillattua ja marinoitua silakkaa (L)
Lasimestarin nieriää ja hakattua tilliä (L, G)
Keitinperunoita (L, G)
Varhaiskaali-punajuuri-coleslawsalaattia (L, G)
Mummonkurkkuja (L, G)
Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)
Leipälajitelma, Grynin maalaisleipää, siemennäkkäriä ja saaristolaisleipää

Pääruoka: (valitse yksi vaihtoehto)
Grillattua härän marmorifileetä, tryffeli-hollandaisekastiketta ja timjamivoissa paahdettua perunaa (L, G)
Paistettua siikaa, sinisimpukoita, parsakreemiä ja tomaatti-valkoviinivaahtoa (L, G)
Vuohen gruyere -risottoa, grillattua latva-artisokkaa ja osterivinokasta sekä pikkelöityä tomaattia (L, G)

Lapsille:
Grillattua marmorifileetä, hollandaisekastiketta ja paahdettua perunaa (L, G)
Paistettua siikaa, hollandaisekastiketta ja paahdettua perunaa (L, G)
Vuohen gruyere -risottoa, tomaattia ja paahdettuja siemeniä (L, G) 

Ranskalaiset ja aiolia 6,5€

Jälkiruokapöytä:
Petit fours -lajitelma
Minimunkkeja ja vadelmahilloa 
Suklaabrownieta ja mustaherukkaa (L, G)
Porkkanakakkua, mascarponea ja mansikkaa (L)
Limeposset ja vadelmaa (L, G)

Palautelomake

Peruuta