Varaa kabinetti

Ravintola Bassista löytyy kolme valoisaa, tyylikästä kabinettia, joissa on isot ikkunat ja näkymä jokirantaan. Kabinetit toimivat kauniina, yksityisenä tilana vaikkapa juhlille, ja niissä on helppo toteuttaa kokouksia.

Kompassi ja Kommodori -kabinetteihin mahtuu kumpaankin 28 asiakasta ja tarvittaessa kabinetit voi myös yhdistää. Kajuutta-kabinettiin mahtuu kahdeksan henkilöä.

Kaikissa kabineteissa on kokoustekniikka, kalusteista nousevat näytöt ja wlan-yhteys.

Jos haluat varata kabinetin, ole yhteydessä Bassin myyntipalveluun:
sales@bassi.fi tai puh. 010 315 3008. Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9-16.

Kajuutta

Kajuutta-kabinetti sopii pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin. Pitkän pöydän äärelle mahtuu kahdeksan ruokailijaa, ja kabinetista on näkymä Aurakadun suuntaan.

Kommodori

Kommodori-kabinetti sopii 10-28 hengen tilaisuuksiin ja se on mahdollista yhdistää viereisen Kompassi-kabinetin kanssa. Tällöin tilaan mahtuu illalliselle reilut 50 henkilöä. Kommodorin ikkunoista on näkymä Aurakadun suuntaan.

Kompassi

Kompassi-kabinetti sopii 10-28 hengen tilaisuuksiin ja se on mahdollista yhdistää viereisen Kommodori-kabinetin kanssa. Tällöin tilaan mahtuu illalliselle reilut 50 henkilöä. Kompassin ikkunoista avautuu näkymä sekä Aurajoen että Aurakadun suuntaan.

Order table

Varaa pöytä